Binnenkort meer informatie!

Op dit moment staat er nog geen volgend evenement op de planning. Hieronder zie en lees je hoe een evenement van Deuren en Dremels er ongeveer aan toe gaat.

Programma volgt binnenkort!

‘Ouderen zijn niet digitaal vaardig’, ‘laaggeletterden kunnen niet met nieuwe technologie omgaan’ en ‘in onze organisatie hebben we niet te maken met mensen met een leesbeperking, dus waarom zouden we de (digitale) dienstverlening aanpassen?’.

Aannames en vooroordelen heeft iedereen. Je komt ze overal tegen. Ze zijn tenslotte mensenlijk. Nog te vaak worden besluiten genomen op basis van aannames. Welke deuren zouden er opengaan als we die eens opzij zouden kunnen zetten?

Toegankelijkheid & beeldvorming is het thema van de kennissessie op 10 oktober bij Kanaal30 in Utrecht. Jeroen Vonk van Novum (innovatielab van de Sociale verzekeringsbank) zal spreken over hoe je dienstverlening samen met je doelgroep kunt testen. En hoe hij technologie inzet om digitale dienstverlening voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken.

‘Maar innovatie en technologie is duur, en daar heeft onze organisatie de middelen niet voor’. Laat je het tegendeel bewijzen en leer hoe je morgen kunt beginnen!

“Samen kunnen we het verschil maken”

– Geke van Velzen

Klopt de aanname en het vooroordeel dat ouder volwassenen niet kunnen en willen omgaan met nieuwe technologie? Nee! Dat laten we zien aan de hand van de resultaten van Project Zilver

– Jeroen Vonk

Ontmoet de sprekers: